Schuifdeurkast kopen bij Opmerkelijk

Schuifdeurkasten kunnen wij leveren als complete set. U kunt natuurlijk ook alleen schuifdeuren bestellen. Als u al een kast heeft staan is het natuurlijk niet nodig om een complete schuifdeurkast te bestellen.

Wat onze schuifdeurkasten zo uniek maakt is dat onze kasten in eigen fabriek op maat worden gemaakt. Bij Opmerkelijk kunt u zelf uw schuifdeurkast samenstellen. Geef uw wensen door en wij maken de schuifdeurkast exact met de door u gewenste indeling.

Het interieur hoeft niet standaard wit te zijn. U kunt namelijk ook kiezen uit hout of steen structuren. Natuurlijk zijn de uni kleuren ook leverbaar.

Waarom een schuifdeurkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Waardeverhogend voor uw woning.
Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

 

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een tweedeurs schuifdeurkast inclusief interieur.

Meer rekenvoorbeelden van schuifdeurkasten

Schuifdeuren voor uw schuifdeurkast.

Wij kunnen u 3 varianten aan schuifdeuren leveren.

De schuifdeuren met profiel. Deze zijn in wel 60 verschillende kleuren, hout en steen structuren te leveren. Ook kunt u kiezen uit spiegeldeuren, blank glas of gespoten glas.

Greeplijstprofielen zijn gemaakt van aluminium. (dus geen blikken profielen)

Deze profielen zijn in 4 standaard kleuren te leveren. Met onze eigen meubelspuiterij kunnen wij de profielen ook in elke RAL kleur leveren.
Klassieke schuifdeuren worden vervaardigd uit een HDF kern en is leverbaar in 10 vaste kleuren en paneel variaties. Deze deuren kunnen uit onze eigen meubelspuiterij in elke RAL kleur geleverd worden.
De moderne deuren worden vervaardigd uit een HDF kern en is leverbaar in 10 vaste kleuren en paneel variaties. Deze deuren kunnen uit onze eigen meubelspuiterij in elke RAL kleur geleverd worden.

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Een schuifdeurkast samenstellen bij Opmerkelijk

  Wij bouwen kasten voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget. Ons advies kost niets maar hebben wel 30 jaar ervaring in kasten en inbouw.

  Levering van een schuifdeurkast

  Wij plaatsen onze schuifdeurkasten bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u af.

  Wanneer kunnen we de kast leveren?

  Interesse neem contact met ons op om een afspraak te maken.
  Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

  Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.