Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Woonkamer kast kopen bij Opmerkelijk

Een woonkamer kast is vaak hét pronkstuk van het interieur. Daarom is het ook belangrijk om na te denken over het gebruik van de kast. Mogen de spullen zichtbaar zijn of wilt u ze liever verbergen? Is de woonkamer kast voor uw televisie of wilt u er mooie decorstukken op presenteren? Bij Opmerkelijk denken wij graag met u mee en kijken we samen naar de ruimte en de spullen die u in de kast wilt verwerken.

Maatwerk kasten voor uw woonkamer

Daarnaast vraagt iedere ruimte in uw huis om een ander soort meubel. Bij Opmerkelijk maken wij uw woonkamer kast op maat, zodat het volledig bij uw interieur past. U heeft keuze uit allerlei mogelijkheden omdat de kast in onze eigen fabriek wordt gemaakt. Met onze eigen meubelspuiterij kunt u kiezen uit alle RAL kleuren en afwerkingen. Van een hele strakke hoogglans gespoten kast tot een speelse eiken houten kast.

Wandkast op maat

Wilt u graag een keer iets anders dan een lege wand in de woonkamer? Kies dan voor een mooie wandkast. Een wandkast kan geheel op maat gemaakt worden zodat deze bijvoorbeeld van de grond tot aan het plafond kan komen. Ook is een zwevend wandmeubel mogelijk, wat de woonkamer een mooie look geeft.

Roomdivider voor uw woonkamer

Wilt u uw woonkamer opsplitsen in twee delen? Dan is een roomdivider daarvoor de ideale oplossing. Het is dé eye-catcher van de ruimte én een divider is ook nog eens multifunctioneel. Het is namelijk niet alleen een scheidingswand, maar ook een handig opbergmeubel! Een roomdivider kan voorzien worden van allerlei decorpanelen en verscheidene deursystemen. Dat is het fijne aan maatwerk.

Uw woonkamer kast samenstellen?

We hebben nu een paar voorbeelden gegeven maar alles is mogelijk met maatwerk. U kunt uw droomkast zelf samenstellen met behulp van onze specialisten. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u gerust onze showroom bezoeken om samen de mogelijkheden te bekijken.

Waarom een woonkamerkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Prijsvoorbeeld maatwerk woonkamer kast

Hieronder ziet u een prijsvoorbeeld van een woonkamerkast.

Deze woonkamer kast is al leverbaar voor de opmerkelijke prijs van € 2850,-

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

 

Woonkamer kasten voor iedere ruimte

Wij van Opmerkelijk denken met u mee. U kunt advies krijgen van een adviseur/meubelmaker in uw eigen woning of bij ons in de showroom. Verder kunt u gebruikmaken van onderstaande voordelen:

 • Wij komen gratis de woonkamerkast bij u inmeten;
 • U krijgt 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee;
 • Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogd de waarde van uw woning.

Levering van uw woonkamer kast?

Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

De woonkamer kast kunnen we bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Ook kunt u ervoor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u thuis af.

Maatwerk is niet duur. Bij Opmerkelijk koopt u bij de bron!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.