Een wandkast meubel op maat

Bent u net verhuisd, gaat u verhuizen of heeft u al een lange tijd dezelfde kast in de woonkamer staan? Allerlei redenen om een nieuwe wandkast op maat te overwegen. Om uw woonkamer een mooie, strakke en frisse uitstraling te geven, maakt Opmerkelijk wandkasten geheel op maat. Zo kunt u een meubel laten maken voor uw tv, boeken, accessoires en meer. Geen aanvraag is te gek voor ons! Bekijk hieronder een aantal van onze reeds gerealiseerde projecten.

Wandkast meubel voor uw TV

Met maatwerk is alles mogelijk en dat geldt ook voor een wandkast meubel voor uw tv. Zo kan een op maat gemaakte wandkast meubel precies zo gebouwd worden dat deze bij de grootte van uw televisie past. U kunt ervoor kiezen om de kast om uw tv heen te laten bouwen of u kunt bijvoorbeeld gaan voor een zwevende hangkast waar de TV op geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om een openhaard in de wandkast te verwerken.

Maatwerk wandkasten voor uw woonkamer

Bij Opmerkelijk koopt u uw kast bij de bron. Wij bouwen de kast in eigen fabriek en hebben een eigen meubelspuiterij. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen uit alle RAL kleuren en afwerkingen. Van een hele strakke hoogglans gespoten kast tot een speelse eiken houten kast.

Roomdivider voor uw woonkamer

Naast een wandkast, kunt u ook uw woonkamer opsplitsen in twee delen. Hiervoor is een roomdivider de ideale oploassing. Het is dé eye-catcher van de ruimte én een divider is ook nog eens multifunctioneel. Het is namelijk niet alleen een scheidingswand, maar ook een handig opbergmeubel! Een roomdivider kan voorzien worden van allerlei decorpanelen en verscheidene deursystemen. Dat is het fijne aan maatwerk.

Uw wandkast op maat samenstellen?

We hebben nu een paar voorbeelden gegeven maar alles is mogelijk met maatwerk. U kunt uw droomkast zelf samenstellen met behulp van onze specialisten. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u gerust onze showroom bezoeken om samen de mogelijkheden te bekijken.

Waarom een woonkamerkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Onze werkwijze

 Afspraak maken in onze showroom
 Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
 GRATIS ontwerp 
 Bespreken van de planning.
 Produceren en leveren.

Uw voordelen bij een wandkast op maat

Wij van Opmerkelijk denken met u mee. U kunt advies krijgen van een adviseur/meubelmaker in uw eigen woning of bij ons in de showroom. Verder kunt u gebruikmaken van onderstaande voordelen:

 • Wij komen gratis de wandkast bij u inmeten;
 • U krijgt 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee;
 • Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogd de waarde van uw woning.

Levering van uw wandkast?

Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

De woonkamer kast kunnen we bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Ook kunt u ervoor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u thuis af.

Maatwerk is niet duur. Bij Opmerkelijk koopt u bij de bron!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.