Opmerkelijk Interieurbouw, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Schuifdeurkast op maat bij Opmerkelijk

Bent u op zoek naar een schuifkast op maat of een volledig op maat gemaakte schuifdeurkast? Dan bent u bij Opmerkelijk aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk meubels kunnen we uw dromen waarmaken. Bij ons kunt u uw schuifdeurkast precies naar eigen wens samenstellen. Met maatwerk is alles mogelijk en daarom zijn de mogelijkheden eindeloos. Van kleine schuifdeurkasten tot grote schuifkasten op maat. Van rechte schuifkasten tot kasten onder een schuine wand. Bij Opmerkelijk kan het allemaal.

Schuifdeurkasten op maat in eigen fabriek

Een schuifdeurkast is ruimtebesparend doordat u de deuren niet open hoeft te draaien. Dit is voordelig als u bijvoorbeeld een kleine(re) ruimte heeft en de ruimte wel optimaal wilt gebruiken. Wat de schuifdeurkasten bij Opmerkelijk zo uniek maken, is dat zij in eigen fabriek op maat gemaakt worden. U kunt de schuifdeurkast zo samenstellen dat het precies in uw ruimte én bij uw interieur past.

Schuifdeuren voor uw kast op maat

Naast de maten, de indeling, de kleuren, en meer, kunt u ook kiezen uit verschillende soorten schuifdeuren. Bij Opmerkelijk hebben we drie varianten, waar ook weer meerdere mogelijkheden per variant zijn.

Allereerst de schuifdeuren met profiel. Deze zijn in wel 60 verschillende kleuren, hout en steen structuren te leveren. Ook kunt u kiezen uit spiegeldeuren, blank glas of gespoten glas.

Ook kunnen wij schuifdeuren met greeplijstprofielen leveren. Deze zijn gemaakt van aluminium (dus geen blikken profielen). Deze profielen zijn in 4 standaard kleuren beschikbaar. Met onze eigen meubelspuiterij kunnen wij de profielen ook in elke RAL kleur leveren.

Ten slotte kunnen wij de klassieke schuifdeuren leveren. Deze worden vervaardigd uit een HDF kern en is leverbaar in 10 vaste kleuren en paneel variaties. Ook deze schuifdeuren kunnen in onze eigen meubelspuiterij in elke RAL kleur gespoten worden.

Waarom een schuifdeurkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Waardeverhogend voor uw woning.
Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

 

Een schuifdeurkast samenstellen bij Opmerkelijk

Bij Opmerkelijk ontwerpen en bouwen we schuifkasten voor ieder budget. U kunt uw schuifkast geheel naar wens samenstellen met behulp van onze adviseurs. U vertelt uw dromen, wij maken de kast.

Schuifdeurkasten kunnen wij leveren als complete set. Ook kunt u alleen schuifdeuren bestellen. Als u al een kast heeft staan, dan is het natuurlijk niet nodig om een complete schuifdeurkast te bestellen. Geef uw wensen door en wij maken de schuifdeurkast exact met de door u gewenste indeling.

Daarnaast hoeft het interieur niet standaard wit te zijn. U kunt namelijk ook kiezen uit hout of steen structuren. Natuurlijk zijn de uni kleuren ook leverbaar.

Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte en wat past binnen uw budget. Ons advies kost niets maar we hebben wel 30 jaar ervaring in kasten en inbouw.

Levering van een schuifdeurkast

Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw schuifdeurkast gebouwd is, kunnen wij deze met ons eigen montage team bij u thuis plaatsen. Bent u handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u thuis af.

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.