Kledingkast kopen bij Opmerkelijk

De ideale kledingkast ziet er voor iedereen anders uit. Zo kunt u een kast willen die van de grond tot aan het plafond komt, een kast die diep is, een handige kast voor een kleine(re) ruimte of een inloopkast. Bij Opmerkelijk bieden wij maatwerk kledingkasten zodat het helemaal bij uw wensen past. Een kledingkast moet namelijk niet alleen functioneel zijn, maar mag ook iets moois uitstralen. Met een eindeloze hoeveelheid opties voor de uitstraling van de kast, kunnen we altijd iets samenstellen wat uw dromen waarmaakt.

Maatwerk kledingkast samenstellen

De indeling van de kledingkast kan zo gemaakt worden dat het bij de (hoeveelheid) kleding past die u heeft. Een diepe kledingkast met draaideuren is bijvoorbeeld fijn als u veel ruimte tot uw beschikking heeft en bij een kleine(re) ruimte past een minder diepe kast met schuifdeuren bijvoorbeeld beter. Naast de keuze uit draai- of schuifdeuren, heeft u ook keuze uit o.a. dressoirs en ladekasten. Ook kunnen er verschillende accessoires aan de kast toegevoegd worden, zoals een spiegel of een schoenenrek, deuren met of zonder grepen.

Verder kunt u kiezen uit decors in alle uni kleuren met een houten of stenen structuur. Genoeg mogelijkheden voor een opmerkelijke kast!

Inloop kledingkast om bij weg te dromen

Naast kledingkasten met draaideuren, schuifdeuren, verschillende hoogtes en afwerkingen, kunt u ook de ruimte hebben voor een inloop kledingkast. En dat is een droom van velen. Doordat wij maatwerk leveren, hoeft u geen complete ruimte vrij te hebben voor een inloopkast. Het kan ook een compactere ruimte zijn waar een inloopkast onderdeel van kan worden. Met onze 30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw kunnen wij uw ruimte zo functioneel mogelijk inrichten. Zo kunnen we samen uw droom van een inloop kledingkast verwezenlijken.

Kledingkast voor de kinderkamer

Een kledingkast voor de kinderkamer is vaak een compacte kast. Door te kiezen voor schuifdeuren bespaart u bijvoorbeeld ruimte omdat u de deuren niet open hoeft te draaien zoals bij de draaideuren. Ook de hoogte van de kast is vaak kleiner, zodat er nog knuffels of andere spullen op de kledingkast gelegd kunnen worden.

Kledingkast spuiten

Doordat we bij Opmerkelijk een eigen fabriek mét meubelspuiterij hebben, kunnen we uw kledingkast in elke gewenste RAL kleur en afwerking spuiten. Of dat nou hoogglans, zijdeglans of juist mat is: met onze eigen meubelspuiterij is het geen probleem.

Waarom een kledingkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Waardeverhogend voor uw woning.
Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

 

Rekenvoorbeeld maatwerk kledingkast

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een tweedeurs kledingkast inclusief interieur.

Rekenvoorbeeld maatwerk kast

Meer rekenvoorbeelden van kledingkasten

De voordelen van een kledingkast op maat

Bij Opmerkelijk bouwen wij kasten voor ieder budget. We kijken samen met u naar uw huidige interieur zodat wij u goed kunnen adviseren over kleuren en afwerkingen. Bij een maatwerk kledingkast heeft u onderstaande voordelen:

 • Wij komen gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten;
 • Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee;
 • Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogd de waarde van uw woning.

In onze showroom kunt u alle materialen zien en u kunt een rondleiding krijgen in onze fabriek. Bij Opmerkelijk koopt u rechtstreeks bij de bron.

Levering van een kledingkast

Past de huidige kast niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Een kledingkast kunnen wij bij uw thuis plaatsen met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. De kledingkast wordt dan netjes bij u thuis afgeleverd.

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.