Opmerkelijk Interieurbouw, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk kasten door Opmerkelijk Interieurbouw

Maatwerk kasten koop je bij Opmerkelijk Interieurbouw. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk kasten mogen wij ons een echte kastenspecialist noemen! Daarom leveren wij u altijd de voordeligste oplossing als het gaat om Maatkasten.

Bent u toe aan meer kastruimte in huis? Dan bent bij ons aan het goede adres! Wij maken uw inbouwkasten en andere meubels geheel op maat, waardoor het altijd volledig past in uw interieur. Doordat wij alles in eigen huis bouwen mét onze meubelspuiterij, kunnen wij de kast precies volgens uw wensen en eisen maken.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een kast op maat bij Opmerkelijk. De hoge kwaliteit, vakkundige inbouw, persoonlijk design én de scherpe prijs: het zijn slechts enkele belangrijke voordelen.

De maatwerk kast die u wenst

Van schuifdeurkasten tot draaideurkasten, inloopkasten en boekenkasten, halkasten en wandkasten: wij maken ze zelf op maat van hoogwaardige materialen. Vrijwel iedere wens is door ons te realiseren. Van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten. Van schoenenkastje tot een exclusieve boekenkast, het kan allemaal waardoor u bij Opmerkelijk Interieurbouw een echte ‘kast op maat’ krijgt.

Maatwerk kasten van Opmerkelijk staan voor kwaliteit

Iedere kast is een fraai staaltje maatwerk, vakmanschap en design. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van maatwerk kasten.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.