Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Inloopkast op maat bij Opmerkelijk

Een inloopkast: het is een droom van velen. Heeft u nu de ruimte in huis voor een inloopkast? Dan helpen wij u graag met het verwezenlijken van deze droom. Doordat wij maatwerk leveren, hoeft u niet een volledige ruimte tot uw beschikking te hebben voor de kast. De inloopkast kan ook zo gemaakt worden dat deze binnen de beschikbare ruimte past. Met onze 30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw kunnen wij uw ruimte zo functioneel mogelijk inrichten.

De inloopkast kan worden gemaakt van een mooie decorplaat. Denk hierbij aan een structuur van steen, hout of linnen. U heeft keuze uit ruim 400 verschillende mogelijkheden. Ook hebben wij binnen onze collectie verschillende toepassingen zoals een uitschuifbare schoenenrek en lade-indelingen voor bijvoorbeeld ondergoed, sokken of uw stropdassen.

Inloopkast samenstellen

Bij Opmerkelijk kunt u uw inloopkast zelf samenstellen. Van indeling tot kleur en voor ieder budget. U bepaalt zelf hoe de inloopkast eruit komt te zien, wij adviseren u alleen. Na het samenstellen van de inloopkast gaan wij in onze eigen fabriek voor u aan de slag. Ook het plaatsen van de kast kunnen wij voor u regelen. U hoeft de inloopkast daarna alleen nog maar zelf te vullen met uw kleding.

Inloopkast met schuine wand

Heeft u een ruimte met een schuine wand of met een schuin dak? Dan is maatwerk de ideale oplossing. Een ‘gewone’ kast voldoet (vaak) niet aan de eisen voor een kamer met schuine wand, terwijl een maatwerk kast precies zo gemaakt kan worden dat deze mooi aansluit.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

De meeste mensen denken dat een kast op maat maken erg duur is, maar maatwerk hoeft helemaal niet duur te zijn. Met maatwerk hoeft u geen concessies te doen, heeft u een kast die geheel aansluit op uw wensen én u laat geen ruimte ongebruikt. Daarnaast krijgt u bij Opmerkelijk allerlei extra diensten geheel gratis. Zo komen we gratis bij u langs om u van advies te voorzien, meten we gratis bij u in en bieden we gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

Met een inloopkast van Opmerkelijk kiest u voor opbergruimte van hoogstaande kwaliteit. U ontvangt daarbij 10 jaar garantie. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor om uw dromen waar te maken.

Waarom een inloopkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Rekenvoorbeeld inloopkast

Onderstaande inloopkast inclusief interieur is al leverbaar voor het opmerkelijke bedrag van: € 4500

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren.

Levering van inloopkasten

Is uw zoon of dochter net het huis uit en heeft u een kamer over? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Bij Opmerkelijk kijken we van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

De inloopkast kunnen wij bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Ook kunt u ervoor kiezen om de kast zelf te plaatsen. De inloopkast leveren wij dan netjes bij u thuis af.

Voordelen van een inloopkast op maat bij Opmerkelijk

Wij van opmerkelijk denken graag met u mee. U kunt advies krijgen van een adviseur/meubelmaker in uw eigen woning of bij ons in de showroom. Verder heeft u onderstaande voordelen:

 • Wij komen de kast gratis bij u inmeten;
 • U krijgt 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee;
 • Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Bezoek onze showroom in Zeewolde

Bij een meubel op maat hoort een advies op maat. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Zeewolde.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk kast van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.