Opmerkelijk Interieurbouw, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Draaideurkast op maat bij Opmerkelijk

Een draaideurkast is een veelgebruikte kast voor het opbergen van kleding. Doordat u de deuren kunt openslaan, kunt u uw kleding of andere spullen in één oogopslag zien, wat het erg overzichtelijk maakt. Bij Opmerkelijk bestaat een draaideur kast uit een maatwerk interieur met de door u gewenste deuren. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaideurkast met spiegel(s), zodat u kunt zien hoe uw outfit eruit ziet. Wat uw woonstijl ook is, wij zorgen ervoor dat de kast perfect bij uw interieur past.

Het interieur kan worden geleverd in een witte uitvoering maar ook zijn er meer dan 400 verschillende decoren toepasbaar. Denk aan een structuur van steen, hout of linnen. U kunt kiezen uit een mooie deurgreep of juist een greeploze uitvoering. U kunt de deuren laten spuiten in onze eigen meubelspuiterij in elke RAL kleur en afwerking mogelijk. Of dat nou zijdeglans, hoogglans of mat is: wij kunnen het allemaal.

Voor ieder budget een draaideurkast op maat

U kunt een draaideurkast samenstellen voor ieder budget. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor uw draaideurkast.

Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de kast is gratis;
 • U krijgt 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogd de waarde van uw woning.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Waarom een draaideurkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een tweedeurs draaideurkast inclusief interieur.

Lastige maten bestaan niet. Met maatwerk is bijna alles mogelijk. Deze kast heeft een aangepast front wat inverstek is verlijmt. Vervolgens is de kast gespoten in een 2 componenten 3 laagsysteem met een zijdeglans 30% glansgraad afwerking. Het interieur van de kast is volledig gemaakt van een vergrijst eiken paneel in combinatie met een 10mm witte achtewand.

Deze kast hebben wij mogen maken voor € 1850,00

Meer rekenvoorbeelden van draaideurkasten

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren

 

De voordelen van een draaideurkast

Bij een draaideurkast is het grote voordeel – in tegenstelling tot een schuifdeurkast – dat u alle deuren tegelijk kunt openen. Op deze manier heeft u een compleet overzicht van uw garderobe. Zo kunt u eenvoudig besluiten welke kleding u gaat dragen.
Daarnaast kan een draaideurkast op maat ook onder schuine wanden geplaatst worden en heeft de kast een luxe uitstraling. Zo kunt u kiezen voor prachtige deurgrepen of kunt u juist gaan voor een greeploze deur.

Draaideurkast voor zakelijke doeleinden

Ook is de draaideurkast zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Zo kunt u uw ordners en/of kantoormateriaal gemakkelijk kwijt in de kast en heeft u bij het opendoen van de deuren gelijk een goed overzicht van uw spullen. Doordat wij in eigen fabriek uw draaideurkast op maat kunnen maken, kunnen we de binnenruimte van de kast zo maken dat de ruimte optimaal wordt benut. Door de eindeloze mogelijkheden kunt u de kast zo praktisch mogelijk inrichten.

Levering van een draaideurkast

Een draaideurkast kunnen wij ter plekke bij u plaatsen met ons eigen montage team. U kunt er ook voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u thuis. Ook leveren leveren we de draaideuren in allerlei houtsoorten. De houten deuren worden op verschillende manieren verwerkt. Denk aan fijn bezaagd of geborsteld eiken. Een eiken deur kan ook gebeitst worden in een kleur of tint die u wenst.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.