Boekenkast op maat bij Opmerkelijk

Voor uw verzameling boeken bent u op zoek naar een boekenkast. Zo kunt u de boeken netjes opbergen, maar wel op een plek die zichtbaar is. Om ervoor te zorgen dat de vakken van de boekenkast de juiste hoogte en diepte hebben voor uw boeken, maken wij boekenkasten op maat. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van de ruimte in de kast.

Materiaal maatwerk boekenkast

Bij een boekenkast is het belangrijk dat u de juiste beslissing neemt wat betreft het materiaal, omdat een boekenkast vaak een open kast is. U kunt kiezen uit een decorplaat met meer dan 400 verschillende kleuren, steen of hout structuren. Ook kunnen wij de kast maken van HDF en in onze eigen meubelspuiterij spuiten in elke RAL kleur en afwerking die mogelijk is. Dat kan hoogglans, zijdeglans of juist mat zijn. Met onze eigen meubelspuiterij is het geen probleem.

Onze service voor uw boekenkast op maat

Voor het samenstellen van een boekenkast komen wij gratis bij u langs voor zowel het advies als het inmeten. Uw huidige interieur zal goed door ons worden bekeken zodat wij u kunnen adviseren in de geschikte kleuren en afwerkingen.

Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee. Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogd de waarde van uw woning.  In onze showroom kunt u alle materialen zien en kunt u een rondleiding krijgen in onze fabriek. Bij Opmerkelijk koopt u bij de bron.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren

Voor ieder budget een boekenkast

Bij Opmerkelijk kunt u terecht voor maatwerk boekenkasten voor ieder budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van uw boekenkast

Past de huidige kast niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw boekenkast op maat is gemaakt, kunnen wij deze met ons eigen montage team bij u thuis plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Dan leveren wij de kast netjes bij u thuis af.

Waarom een boekenkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Waardeverhogend voor uw woning.
Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

Meer weten?

Vragen kan ook gemakkelijk via Whatsapp.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk boekenkast van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.