Opmerkelijkkasten.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Kledingkast kopen bij Opmerkelijk

Een kledingkast moet functioneel zijn. Wij van opmerkelijk kijken samen met u naar de juiste indeling. Naast functioneel zijn mag een kledingkast ook iets moois uitstralen. Wij hebben ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling. Moet het een strak design zijn of juist iets landelijks? Met meer dan 400 decor keuzes is alles mogelijk. De decors zijn in alle uni kleuren, hout of steen structuren te krijgen.

Wilt u draaideuren of juist schuifdeuren voor uw interieur? Greeploos of juist met een sprekende meubelgreep. U kunt het samen met onze adviseurs/ meubelmakers naar uw wens samenstellen.

In onze eigen meubelspuiterij kunnen wij de kast ook spuiten in elke gewenste RAL kleur en afwerking. Of dat nou hoogglans, zijdeglans of juist mat gespoten word. Met onze eigen meubelspuiterij is het geen probleem.

Waarom een kledingkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Waardeverhogend voor uw woning.
Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

 

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een tweedeurs kledingkast inclusief interieur.

Meer rekenvoorbeelden van kledingkasten

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Kledingkast samenstellen

  Wij komen gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Wij kijken naar uw huidige interieur zodat wij u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerkingen. Wij komen gratis de kast bij u inmeten. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee. Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en verhoogd de waarde van uw woning.  In onze showroom kunnen u alle materialen laten zien en u kunt een rondleiding krijgen in onze fabriek. Bij opmerkelijk koopt u bij de bron.

  Voor ieder budget een kledingkast

  Wij bouwen kasten voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

  Levering van een kledingkast

  Wij plaatsen onze kasten bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. De kledingkast wordt dan netjes bij u afgeleverd. Past de huidige kast niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

  Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.