Kastinterieur voor uw maatwerk kast kopen bij Opmerkelijk

De bergruimte achter de schuifdeur wilt u zo effectief mogelijk benutten. Hoe u dat het beste kunt doen, wordt bepaald door de spullen die u erin kwijt wilt. Bij Opmerkelijk Kasten stelt u zelf eenvoudig een kastinterieur samen, met gevarieerde mogelijkheden in hang- en leggedeelten.

Het kastinterieur achter een schuifdeur wordt standaard in wit geleverd. Maar wellicht wilt u liever een andere kleur plank of een houtdecor? Dat is natuurlijk mogelijk. Mist u een bepaalde functionaliteit, dan kunt u uw kastinterieur ook helemaal zelf indelen. Uw wensen worden tot op de millimeter vastgelegd. Onze monteurs zorgen er tenslotte voor dat het kastinterieur ook precies zo bij u wordt gemonteerd.

Waarom Opmerkelijk?

 Wij komen GRATIS langs.
 Wij maken GRATIS een vrijblijvende prijsopgave.
 GRATIS advies & ontwerp
 Geen verrassingen!
 Geen overbodig zaagwerk bij u thuis
 Eerste klas materialen

Lees verder

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.