Opmerkelijkkasten.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Inloopkast kopen bij Opmerkelijk

Bij een inloopkast word vaak een hele kamer ingericht met kasten. Met onze 30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw kunnen wij uw ruimte zo functioneel mogelijk inrichten.

De inloopkast kan worden gemaakt van een mooie decorplaat denk aan een steen, hout of linnen structuur. Er zijn meer dan 400 verschillende mogelijkheden. Ook hebben wij binnen onze collectie verschillende toepassingen denk aan een uitschuifbare schoenen rek, lade indelingen voor bijvoorbeeld ondergoed, sokken of uw stropdassen.

Advies over uw inloopkast

Wij van opmerkelijk denken met u mee. U kunt advies krijgen van een adviseur/ meubelmaker in uw eigen woning of bij ons in de showroom. Wij komen gratis de kast bij u inmeten. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee. Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en verhoogd de waarde van uw woning.

Waarom een inloopkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een inloopkast inclusief interieur.

De bovenstaande kast is al leverbaar voor het opmerkelijke bedrag van: € 4500 euro 

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

Inloopkasten samenstellen

Wij bouwen kasten voor elk budget. Van een goede Opel tot een luxe Bentley.
Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van inloopkasten

Wij plaatsen onze kasten bij u terplekken met ons eigen montage team.

U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u af.

Is uw zoon/ dochter net het huis uit en heeft u een kamer over?  Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Of stuur ons een bericht via whatsapp:

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.