Op zoek naar een kast op maat?

Bent u op zoek naar een kast op maat? En bent u toe aan meer kastruimte in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze maatwerk kasten hebben eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u zelf kiezen uit allerlei kleuren, afmetingen en opbergruimtes. U hoeft geen rekening meer te houden met de standaard kleuren en afmetingen, waardoor u met maatwerk écht uw dromen kunt waarmaken.

Kast op maat laten maken

Een kast is een essentieel onderdeel van uw interieur. Ze zijn vaak de eye-catchers van een kamer en bieden opbergmogelijkheden. Het is dan ook fijn dat een kast geheel op uw wensen aansluit. Zo past de kast namelijk én bij uw opbergwensen én bij uw interieur.

Bij Opmerkelijk is dan ook alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een moderne uitstraling, een kast met schuifdeuren of een kast met verschillende soorten opbergruimtes. U kunt uw wensen en voorkeuren met onze vakmensen bespreken en zij vertalen het naar een ontwerp op maat.

De maatwerk kast die u wenst

Schuifdeurkasten, Draaideurkasten, Inloopkasten, Woonkamerkasten, Boekenkasten, Vitrinekasten of Kledingkasten, wij maken ze zelf op maat van hoogwaardige materialen. Elke wens van u is mogelijk. Van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten. Van schoenenkastje tot een exclusieve boekenkast. Het kan allemaal, echt ‘elke kast op maat’.

Inspiratie voor uw kast op maat in onze showroom

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u inspireren in onze showroom in Zeewolde. Hier vindt u overigens niet alleen onze showroom, maar ook de fabriek en de meubelspuiterij. Bij Opmerkelijk hebben we alles in eigen beheer en daarom kunt u alles onder één dak vinden.

In onze showroom staan diverse kasten opgesteld, zoals kledingkasten en inloopkasten. Iedere kast is een fraai staaltje maatwerk, vakmanschap en design. We kunnen voor iedereen de ideale maatwerk kast leveren, die perfect aansluit op uw wensen. Ook kunt u in de showroom alle kleuren en materialen in het echt zien. Maak direct een afspraak in onze showroom.

Waarom een maatwerk kast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
 30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
 Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
 Grotendeels uit onze eigen productie.
 Waardeverhogend voor uw woning.
 Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

Wij leveren de volgende type maatwerk kasten

schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkasten

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte schuifdeurkast? Met deze kast bespaart u ruimte doordat de deuren langs elkaar schuiven en niet naar buiten toe draaien. Het is dan ook een kast die zeer geschikt is voor kleine(re) ruimtes. Naast de functionaliteiten van een schuifdeurkast, kunt u de kast geheel in uw stijl laten maken.

Draaideurkasten

Bent u van plan een draaideurkast te kopen? Bij Opmerkelijk bieden we unieke draaideurkasten op maat. Door de openslaande deuren kunt u in één oogopslag zien wat er in de kast ligt. Ook heeft u keuze uit 400 verschillende kleuren, decoren en of uw draaideurkast deurgrepen krijgt of niet. Bij Opmerkelijk denken wij graag met u mee, zodat uw dromen waar worden.

inloopkast opmerkelijk

Inloopkasten

Altijd al gedroomd van een inloopkast? Ook deze kasten maken wij op maat, zodat u niet een complete ruimte hoeft te gebruiken. Zo kunt u in alle vrijheid een inloopkast creëren die helemaal aansluit op uw wensen. Voor de ideale indeling van uw inloopkast kunt u verschillende elementen combineren. Zo wordt uw inloopkast functioneel én is het een lust voor het oog.

Woonkamerkasten

Wilt u graag een kast in uw woonkamer? Dan is het belangrijk om na te denken waarvoor u de kast wilt gebruiken. Mogen de spullen zichtbaar zijn of wilt u ze liever verbergen? Is de woonkamer kast voor uw televisie of wilt u er mooie decorstukken op presenteren? Bij Opmerkelijk denken wij graag met u mee en kijken we samen naar de ruimte en de spullen die u in de kast wilt verwerken.

boekenkast

Boekenkasten

Heeft u een verzameling aan boeken? En wilt u deze graag op een mooie manier verwerken in uw kamer? Dan kunt u bij Opmerkelijk terecht voor een op maat gemaakte boekenkast. Zo past de kast in iedere ruimte én is het geheel in uw stijl. Doordat de boekenkast een open kast is, denken wij graag met u mee in het soort materiaal.

maatwerk vitrinekast

Vitrinekasten

Wilt u uw (waardevolle) spullen presenteren in een vitrinekast? Met de vitrinekasten van Opmerkelijk staan uw spullen veilig, want we werken met veiligheidsglas. Uw vitrinekast kan volledig van glas gemaakt worden, maar ook in combinatie met andere materialen. Alles wordt aangepast aan uw wensen.

Kledingkasten

Kunt u wel wat extra ruimte voor uw kleding gebruiken? Of past uw kledingkast niet meer bij uw interieur? Bij Opmerkelijk maken we functionele kledingkasten op maat. Zo kunt u de kast samenstellen die zowel in uw ruimte als bij uw interieur past. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag over de materialen, kleuren en meer.

Kastinterieur

Voor een persoonlijk kastinterieur heeft u keuze uit allerlei mogelijkheden. Zo kunt u de kast precies samenstellen zodat het helemaal bij uw wensen past. Naast dat de kast functioneel dient te zijn, mag de kast ook iets moois uitstralen. Bij Opmerkelijk hebben we ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling.

Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.

Vraag een offerte aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

Prijsvoorbeelden

Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op: het gaat hier om indicatieve prijzen.

Maak een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.