maatwerk kast

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Veel mensen denken dat maatwerk onbetaalbaar is. Hierdoor zou maatwerk een onbereikbare droom zijn. Bij Opmerkelijk is dat niet zo!

Met maatwerk is alles mogelijk

Bij Opmerkelijk is ons doel om van uw huis een thuis te maken. Om dromen waar te maken. Maatwerk is daar de ideale oplossing voor. Met maatwerk is namelijk alles mogelijk!

Geen concessies

Zo hoeft u bij maatwerk geen concessies te doen en hoeft u niet alleen te kiezen uit de standaard afmetingen. Het meubel kan aan al uw wensen voldoen. Zo hoeft u geen kast te kopen die nét niet in uw kamer past of een tafel die nét niet aansluit bij uw interieur.

Maatwerk is een project

Maatwerk is een project, maar niet zomaar een project. Een heel gaaf project waarbij uw ideeën en wensen precies worden verwerkt in een meubel. Daarbij krijgt u onze tips en adviezen. Met onze jarenlange ervaring doen we dit dan ook graag!

Fabriek, showroom, kantoor en meubelspuiterij onder één dak

Daarnaast is het ook leuk dat u betrokken bent bij het hele project. Bij Opmerkelijk hebben we namelijk alles onder één dak. Het kantoor, de showroom, de fabriek én onze eigen meubelspuiterij. Zo kunt u gedurende de bouw van uw droommeubel een kijkje nemen om te zien hoe het gaat. Wilt u toch nog iets aanpassen? Dan kan dit heel gemakkelijk omdat wij korte lijntjes binnen ons team hebben.

Wanneer uw meubel klaar is en in uw woning staat, kunt u iedere dag tegen aan meubel aankijken dat precies bij uw wensen, stijl en interieur past. Dit zorgt voor een fijn gevoel en dat is veel waard!

Betaalbare meubels op maat

Bij Opmerkelijk zorgen we niet alleen voor een fijn gevoel door het maken van maatwerk meubels, maar ook zorgen we voor betaalbare meubels op maat. Zo bieden we u meerdere gratis diensten:

  • We komen gratis bij u langs om u van goed advies te kunnen voorzien;
  • We meten gratis bij u in;
  • We bieden u een gratis en vrijblijvende offerte.

Andere voordelen

Ook krijgt u 20 jaar garantie en 10 jaar afstel service. Daarnaast gaan onze meubels 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Bezoek onze showroom in Zeewolde

showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom in Zeewolde. Hier kunt u namelijk al veel inspiratie opdoen en kunt u onze specialisten spreken voor een vrijblijvend advies. Zo kunnen we een beeld krijgen van uw wensen en eisen, en kunnen we u een prijsindicatie geven voor een meubel op maat.

Wilt u liever een afspraak bij u thuis? Dat kan ook! Bel of mail ons gerust en dan maken we een afspraak.