Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Interieurontwerp door Opmerkelijk Interieurbouw

Voor interieurontwerp gaat u naar Opmerkelijk Interieurbouw. Het ontwerpen van een meubel naar wens is een uitdaging. Wij streven naar de perfecte interpretatie van uw wensen, levensstijl en ideeën. Het ontwerpproces, van een meubelstuk op maat is daarin van belang.

Voordat we beginnen aan het vervaardigen van uw garderobe kast, schuifwand kast, tafel, trapkast, keuken inrichting of badkamer renovatie, zal onze interieuradviseur samen met u uw wensen en stijl omvormen naar een ontwerp. Wij zullen u in onze inspirerende showroom adviseren welke materialen, kleuren & mogelijkheden er zijn.

Om uw ontwerp zo visueel mogelijk te maken gebruiken wij 2d- maar ook 3d- tekenprogramma’s. Hierdoor ziet u welke uitstraling en vormgeving uw meubel geeft aan uw woonomgeving. Onze interieuradviseur zal u veel meer mogelijkheden laten zien dat u voor ogen heeft. Hij zal kritische vragen stellen om zo het beste uit uw wensen naar voren te halen.

Van definitief interieurontwerp direct naar onze werkplaats

Bij Opmerkelijk koopt u bij de bron. Hierdoor kan het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, direct naar onze meubelmakers in de werkplaats. Tijdens het vervaardigen van uw meubel kunt u natuurlijk altijd langskomen om de vorderingen te bekijken. Zodra uw meubel op maat klaar is en voldoet aan onze kwaliteitseisen zullen onze meubelmakers het meubel bij u thuis komen plaatsen.

Opmerkelijk Interieurbouw biedt u een vrijblijvende offerte aan voor uw gewenste meubelstuk. Wij hebben enkel een beschrijving, de maten en een kennismakingsgesprek nodig.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van interieurontwerp:

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een interieurontwerp van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.