maatwerk keuken

De voordelen van een keuken op maat

De voordelen van een keuken op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? En vindt u het een uitdaging om de juiste afmetingen en indelingen te vinden? Dan is maatwerk de ideale oplossing. Bij Opmerkelijk kunt u terecht voor keukens op maat. Zo kunt u een keuken samenstellen die écht bij uw smaak en wensen past. Van de indeling tot handgrepen. Van de materialen tot kleuren. Alles is mogelijk!

Keukenkastjes op maat

De gewenste indeling van een keuken en daarmee ook van de keukenkastjes verschilt voor iedereen. Met maatwerk kunnen we de keukenkastjes precies op maat maken zodat niet alleen de afmetingen kloppen, maar ook de indeling van de kastjes. Zo kunt u zelf bepalen op welke plek de bestekla, het kastje voor de pannen, voor de borden, etc. moet komen. 

Daarbij maakt het niet uit of het om een onderkast, bovenkast, hoge kast, lade kast of hoekkast gaat. Alles is mogelijk!

Keukenblad op maat

Het keukenblad is een zeer belangrijk onderdeel van uw keuken. Op het keukenblad worden allerlei gerechten bereidt. Daarnaast worden er allerlei keukentools op het blad geplaatst. Daarom is het belangrijk dat het keukenblad van hoogwaardige kwaliteit is en dat het jaren meegaat. 

Bij Opmerkelijk werken we uitsluitend met bladen van hoge kwaliteit. Ook hebben we een zeer ruim aanbod aan keukenbladen. Denk bijvoorbeeld aan marmer, graniet of composiet. Wij raden u dan ook aan om goed na te denken over wat de uitstraling van de keuken gaat zijn. Strak? Modern? Industrieel? Natuurlijk? Luxe? Onze specialisten denken daarin graag met u mee.

Materialen, kleuren en afwerkingen naar eigen smaak

Bij Opmerkelijk hebben we alles in eigen huis. Zo kunt u onze showroom, werkplaats, kantoor én meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor heeft u naast de indeling van de keuken ook een ruime keuze uit materialen, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een zwarte keuken met een betonnen keukenblad of voor een witte hoogglans keuken met een houtlook keukenblad. Met maatwerk is alles mogelijk.

Andere voordelen

Naast de keuze in kastjes, keukenbladen, materialen, kleuren, afwerkingen, heeft u bij Opmerkelijk nóg meer voordelen:

  • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
  • Inmeten van de keuken is gratis;
  • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
  • Onze keukens gaan tot wel 20 à 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Vrijblijvend advies in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs bij onze showroom in Zeewolde. Onze specialisten staan voor u klaar om met u mee te denken. Samen met onze expertise en creativiteit, kunnen we de keuken van uw dromen realiseren.