Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Verbouwen, aan- en uitbouw door Opmerkelijk Interieurbouw

U woont op een heerlijke plek in een fijn huis maar toch mist er iets. Een grotere keuken bijvoorbeeld of een garage naast de deur. Zit u er aan te denken om te verhuizen naar een grotere woning? Dat is niet altijd nodig! Opmerkelijk Interieurbouw helpt u bij het verbouwen en/of renoveren van uw huidige woning.

Door te kiezen voor Opmerkelijk, kiest u voor maatwerk en vakmanschap. Uw wensen staan centraal en u bent verzekerd van onze uitstekende bouwkwaliteit. Naast het extra woongenot dat u krijgt door het uitbreiden van uw woning, wordt door de extra leefruimte uw woning simpelweg meer waard. Een goede keuze dus als u in uw huidige woning wilt blijven wonen.

Aanbouw of uitbouw: waar kiest u voor?

Wanneer u van plan bent uw huidige woning te vergroten, kunt u kiezen voor een aanbouw of uitbouw. Hier zit een verschil in. Bij een aanbouw wordt er een afzonderlijke ruimte aan uw woning toegevoegd en met een uitbouw wordt een bestaande ruimte in uw woning vergroot.

Zo kunt u bijvoorbeeld meer ruimte creëren door een bijkeuken te nemen of door het plaatsen van een erker of dakkapel. Bij Opmerkelijk zorgen we ervoor dat we een volwaardige vergroting van uw woning realiseren, zodat u kunt genieten van extra leefruimte.

Verbouwen via Opmerkelijk Installatietechniek 

Het uitvoeren en onderhouden van uw verbouwing/renovatie doet Opmerkelijk Interieurbouw samen met Opmerkelijk Installatietechniek. Opmerkelijk Installatietechniek is een allround installatiebedrijf, met deze samenwerking zorgen wij ervoor dat uw gas, water en elektra samen met de verbouwing tot in de puntjes perfect wordt opgeleverd.

Ontzorging van A tot Z

Bij Opmerkelijk Interieurbouw kunt u terecht voor volledige ontzorging. Zo verzorgen we het project van de ontwerpfase tot de oplevering. Wij geven u graag advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken een offerte op maat. Het grote voordeel van maatwerk bij Opmerkelijk is dat wij alles in eigen handen hebben. Zo kunt u de productiehal, het kantoor, onze meubelspuiterij en de showroom onder één dak vinden. Hierdoor kunnen we snel schakelen binnen ons team en snel op uw wensen en behoeften inspelen.

Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie kan betekenen voor uw huidige woning?  Bij ons krijgt u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verbouw- en/of renovatieplannen!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van bouw en aanbouw:

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat bouw en aanbouw (maatwerk) bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.