Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk badkamer kopen bij Opmerkelijk

Een badkamer is onmisbaar in huis. Douchen, tandenpoetsen, klaarmaken: alles gebeurt in de badkamer. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze ruimte volledig naar uw wensen en behoeften wordt ingericht. Iedere ruime is namelijk anders en niet alle badkamers die u mooi vindt kunnen zo een-op-een in uw huis gemonteerd worden. Wij zorgen er met maatwerk dan ook voor dat deze plek iets bijzonders wordt.

Maak uw badkamer droom waar

Bent u uw huidige badkamer zat en bent u aan het overwegen om uw badkamer te renoveren? Dan bent u bij Opmerkelijk Interieurbouw aan het juiste adres. Opmerkelijk is gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten badkamers. Wij gaan er van uit dat niks onmogelijk is en kijken graag met u naar de mogelijkheden om uw badkamer weer aan te laten sluiten op uw wensen. Alles om uw badkamer droom waar te maken.

Maatwerk badkamermeubels

De meubels in uw badkamer zorgen ervoor dat deze ruimte een echte eye-catcher wordt. Ook de meubels maken we bij Opmerkelijk geheel op maat, zodat deze naadloos aansluiten op uw badkamerstijl. Eén groot voordeel van een maatwerk badkamer bij Opmerkelijk kopen, is dat wij het hele productieproces in eigen handen hebben. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en staat u rechtstreeks in contact met de mensen die uw keuken maken. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Heeft u zelf al ideeën over uw droom badkamer? Of wilt u eerst samen met onze interieuradviseur aan tafel om de vele mogelijkheden te bespreken? Alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw. Uiteindelijk hebben wij maar één doel en dat is het verwezenlijken van een badkamer die voldoet aan al uw wensen en eisen. Het gaat erom dat u zich weer prettig voelt en heerlijk kunt gaan genieten in en van uw nieuwe badkamer.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van maatwerk badkamers.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk badkamer van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.