Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, Getrainde spuiters, Binnen- en buitenunits, Unieke spuitcabine, Jarenlange ervaring, Hoge kwaliteitsverf.

Airco spuiterij van Opmerkelijk

Een airco past niet altijd bij uw interieur of exterieur, en dat is jammer. Bent u niet tevreden over de binnen of buitenunit en stoort u zich eraan? Laat deze dan overspuiten in een mooie kleur zodat u weer fijn in uw woonkamer, slaapkamer of buiten kunt zitten.

Demonteren en monteren van uw airco

Wij spuiten de omkasting van binnen- én buitenunits. Ook spuiten wij de kabelgoten en koppelstukken mee. Wij spuiten met een Sikkens 2 componenten 3 laagssysteem zijdeglans. U kunt kiezen uit elke RAL of NCS kleur. Wij demonteren alle kappen volledig, spuiten de unit en monteren de kappen ook weer voor u!

Airco’s spuiten in eigen fabriek

In onze eigen fabriek hebben wij een meubelspuiterij en airco spuiterij waardoor we uw meubels én airco’s weer een nieuw leven kunnen geven. Zo kunt u nog heel wat jaren genieten van uw huidige interieur.

Bij Opmerkelijk hanteren we hoge kwaliteitseisen en die waarborgen we door de volgende acties te ondernemen in het proces van het meubelspuiten. Waarom kiezen voor Opmerkelijk?

 • Onze meubelspuiters en airco spuiters zijn getrainde vakmensen welke op een hoog niveau opereren;
 • Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een unieke spuitcabine; Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen;
 • Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste laklaag verhard;
 • Hoge kwaliteitsverf en afwerkingsmaterialen.

Met een bakje koffie en een goed advies krijgt u een rondleiding in onze spuiterij.

Tarieven airco spuiterij

Vraag de tarieven voor onze airco spuiterij via onderstaand formulier aan. Na het invullen van het formulier, kunt u de prijslijst direct downloaden!

  Garantie op spuitwerk van Opmerkelijk

  Op al ons spuitwerk geven wij de garantie op een lange levensduur door gebruik van goede kwaliteit spuitverf. Wij werken met Sikkens industriële verf en 2 componenten lakken (3 laagssysteem) met een zeer hoge UV filter. Een hoge vaste stoffen verhouding en zeer goed toegespitst op de diverse mogelijkheden van de verschillende ondergronden.

  Als spuiterij bewaren en verbeteren wij complete interieurs en spuiten wij vrijwel alles wat er in en rondom uw woning of bedrijfspand aanwezig is. Denk aan kasten, tafels, stoelen, keukendeurtjes, badkamer meubels, tuinmeubelen, profielen, buitendeuren, kapstokken, binnendeuren, airco’s, cv radiatoren, koelkasten, stoelframes, tafelframes, meubelpanelen, plaatmaterialen en meer..

  Dit meubelspuiten doen we in iedere gewenste kleur en glansgraad van zijdeglanslak, tot matlak, tot hoogglanslak en speciale lakken.

  Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

   U koopt rechtstreeks bij de bron.
  30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
  Adviseurs uit de meubelmakerij.
   10 jaar garantie met gratis afstel service.
  Grotendeels uit onze eigen productie.
  Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
  Waardeverhogend voor uw woning.
  Gaat 20 tot 25 jaar mee.
  Maatwerk is niet duur!

  Heeft u vragen?

  Neem dan contact met ons op.   * Verplichte velden

   Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.